Автомобил, мотоциклет, Garaged повредени в катастрофа, пожар – Spokesman.com – 12 юли, 2014

И след това решите да продължи четене тази.. се на един прост 2-скута круиз в Nordscleife Нюрбургринг. Преди началото реши да се поберат меки гуми, защото ме е страх този автомобил ще недозавиване малко. Аз също така да изключите всички помощи като обикновено.

http://diooda.com/Cara-cepat-memanjangkan-rambut/

Катастрофи в Монтгомъри Каунти Ресторант – WTOP мобилен

Водачът е обработен в сцена за леки наранявания и после взети в ареста от Спокейн County шерифите офис, Cliffordsaid. Други callsfrom 26 юни за July9 27 юни: покрив пожар в Barneys реколта храни в 11204 E. Дишман-слюда пътя беше съобщено в 2 ч. Електрически пожар причинени indamage около http://diooda.com/cheat-most-wanted/ $60,000.

Полицията съобщи, че 80-годишна жена е управлявал колата; Нейният съпруг е в седалката на пътника. Civic остава на паркинг, фуния бордюра и в открит кът за сядане. “Имаше няколко седи само от вътрешната страна на вратата, един от тях, те взеха далеч в болница,” казва собственик на ресторант Мъри Бърман. “Те остъргват си крак нагоре хубав лош.” Развалина звучеше като земетресение, Berman казва: “много мебели е повреден. Целият двор е унищожен. Погледнах и имаше неща, плаващи в тази стая,”той продължава.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s